Poliisi ihmeissään: Nainen pahoinpiteli syntymäpäiväkakulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikolaissyntyinen näyttelijätär Karina Mora on pidätetty nykyisessä kodissaan Floridassa. 36-vuotias tummaverikkö oli suuttunut kännissä kotiin tulleelle poikaystävälleen. Nainen hyökkäsi miehen kimppuun täytekakulla.

Karina Mora oli hankkinut 56 vuotta täyttäneelle miehelleen Robert Brownille täytekakun syntymäpäiväyllätykseksi. Nainen oli odottanut miestä kotiin koko illan. Kun syntymäpäiväsankari vihdoin saapui, oli hän tuhdissa humalassa.

Kun Brown yritti mennä nukkumaan, otti Mora kakun käteensä ja heitti sen päin miehen päätä. Kaksikko oli tapellut suullisesti ennen kakkukohtausta. Useissa meksikolaisissa saippuasarjoissa näytellyt Mora toimitettiin lääninvankilaan ja häntä syytetään lähisuhdeväkivallasta. Nainen vapautui myöhemmin, The Smoking Gun uutisoi.

#happpybirthday #love #dada #beerlover ❤️

A post shared by Karina Mora (@karinamora1) on

I think I lost a little #weight lol #crazydays #memoriesforlife 🙈😂

A post shared by Karina Mora (@karinamora1) on

#tbt #Miami #homestead #potoshoot #spanishgirl 👩🏻🇲🇽❤️

A post shared by Karina Mora (@karinamora1) on