Jymy-yllätys! Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustaja ensi vuoden Euroviisuissa on juuri nyt paljastettu Helsingin Kämp-hotellissa parhaillaan käynnissä olevassa tilaisuudessa. Viisuedustajaksi on valittu Saara Aalto, joka nousi kansainväliseksi tähdeksi menestyttyään upeasti Britannian X Factorissa.

Heti tilaisuuden alkajaisiksi UMK-juontaja Mikko Silvennoinen kertoi, että tavoitteena on vain ja ainoastaan voittaa Euroviisut. Saara Aalto kertoi olevansa erittäin otettu mahdollisuudesta edustaa viimein Suomea Euroviisuissa.

– Tiedän, että minulle tämä matka tulee olemaan tosi mahtava ja huikea riippumatta siitä, mitä kisassa tapahtuu. Tietenkin lähdetään sillä asenteella, että Euroviisut voi voittaa – tai tulla toiseksi! Siinähän minä onnistun aina, siitä ei ole epäilystäkään, Saara kommentoi.

Kilpailussa on siis tänä vuonna mukana vain yksi artisti, jonka kolmesta kappaleesta valitaan edustuskappale 3. maaliskuuta järjestettävässä televisiolähetyksessä. Kappaleet ja niiden musiikkivideot julkaistaan keväällä. Tarkempi aikataulu kerrotaan myöhemmin.

Euroviisut 2018 järjestetään toukokuussa Portugalin Lissabonissa. Viime viikkoina Suomessa ja Britanniassa on huhuttu, että Saara Aaltoa olisi kaavaltu Britannian edustajaksi Eurovision laulukilpailuun. Viime vuosina Suomen edustajan on saanut valita yleisö, mutta heikon menestyksen myötä Yleisradio päätti valita edustajan itse.