Sean Combsin nimenmuutos olikin vitsi – on edelleen Diddy, Puffy tai P. Diddy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemoguli ja räppäri Sean Combs on mies, joka on vaihtanut taiteilijanimeään useasti uran aikana. Äskettäin hän kertoi olevansa jatkossa Love tai Brother Love. Kyseessä oli ilmeisesti vain syntymäpäivän kunniaksi keksitty vitsi.

Nyt Diddy, eli Sean Combs sanoo, että ei ole vaihtamassa taiteilijanimeään. Instagram-videolla esiintyvä levytuottaja sanoo kuitenkin, että fanit voivat kutsua häntä nimellä Love, mutta kyseessä oli kuitenkin pelkkä vitsi. Sean Combin ei ehkä kannattaisi luoda huumoria nimen vaihtamisesta, koska hän on käyttänyt lukuisia eri taiteilijanimiä uransa aikana.

Newyorkilainen Sean Combs tunnetaan nykyisin nimellä Diddy. Sitä ennen hän on käyttänyt taiteilijanimenään P. Diddya, Puff Daddya ja Puffya. Lisäksi 48-vuotiaalla miehellä on oma vaatemerkki nimeltään Sean John. Mies sai Puff-lempinimen lapsena, koska puhisi kiukkuisena ollessaan.