StaraTV: Haastattelussa Trust No One – raikas tuulahdus kasarisoundia

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on saatu uusi yhtye, joka yhdistelee rockia ja syntikkapoppia 80-luvulta peräisin olevalla tyylillä. Kyseessä on Trust No One, jonka muodostavat Samuli ja Joni. Stara tapasi Samulin, joka kertoi haastattelussa hieman lisää yhtyeensä alkutaipaleesta ja musiikista.

Lapsesta saakka yhdessä musiikkia tehneet nuoret miehet päättivät pari vuotta sitten perustaa yhdessä yhtyeen, josta muodostui lopulta Trust No One. Yhtyeen ensimmäinen varsinainen single on taannoin julkaistu Black Water, jonka videon voit katsoa artikkelin lopusta.

Yhtyeen musiikissa yhdistyvät nykyisin syntetisaattoripop, klassinen asenteellinen kitarock ja tanssittava suora biitti. Musiikillisina vaikutteina ovat toimineet muun muassa Depeche Mode, David Bowie ja Eurythmics.