Supervahvasta kahvista likööri – apua talviaika-ahdistukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänä vuonna kahvista, jota myydään suositulla lahjatavarasivustolla. Kahvin nimi hivelee kaikkien aamu-unisten mieltä. Fucking Strong Coffee on brasilialaisista ja hondurasilaisista arabiankahvipavuista jauhettua tummaa juomaa. Nyt siitä on tehty likööriä.

Fucking Strong Coffee on Firebox-verkkokaupan tehtailema supertuote. Nyt kahvi on jalostettu alkoholin muotoon arkea piristämään. Kahvilikööri on suosittu raaka-aine monissa drinkeissä ja jälkiruoissa.

Tuotteen esittelytekstissä painotetaan, että kahvilikööri ei ole yhtä makea kuin useimmat markkinoilla olevat liköörit. Tuotteen kofeiinipitoisuus on todellisuudessa hyvin pieni. vahvaa kahvilikööriä ei pysty tilaamaan Suomeen maamme alkoholilainsäädännön vuoksi.

Firebox