59-vuotias Sharon Stone edelleen upea kansikuvamalli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone on yksi Hollywoodissa pisimpään menestyneistä tähdistä, joissa vuosien kertyminen ei kuitenkaan näy. Monien mielikuviin naisnäyttelijä on syöpynyt seksisymbolina näyteltyään suositussa Basic Instinct -trillerissä pääosaa. Elokuvasta on jo 25 vuotta aikaa, mutta naisen vetovoima ei näytä hiipuvan.

Nyt Sharon Stone on toiminut Haute Living -lehden kansikuvamallina. Lehden haastattelussa nainen kertoi avoimesti, että hän ei ole käynyt missään kauneusleikkauksissa säilyttääkseen nuorekkaan ulkonäön. Nainen vannoo kauneutensa suhteen vain hyvien voiteiden ja terveellisten elämäntapojen nimeen.

59-vuotias Sharon Stone kertoi Daily Mail -sivuston mukaan rakastavansa liikkumista, minkä lisäksi hän yrittää syödä terveellisesti. Stone harrastaa joogaa, pilatesta, tanssimista ja uimista. Hän leikkii lastensa kanssa ja haluaa pysyä liikkeessä ilman millekään urheilutunnille osallistumista.