Apple paljasti: Tässä ovat käytetyimmät emojit!

Digi · Tim Isokivi

Emoji-symboleista on tullut jokapäiväinen osa älylaitteiden välityksellä tapahtuvaa keskustelua. Alkujaan Japanissa käytetyt symbolit nousivat kansainväliseen suosioon erityisesti iOS ja Android -pohjaisten älypuhelimien myötä.

Nyt Apple on paljastanut yhdysvaltalaisten eniten käyttämät emojit. Ylivoimaisena ykkösenä on kyyneleet silmissä naurava emoji. Toiseksi eniten amerikkalaiset käyttivät sydäntä. Kolmannelle, neljännelle sekä viidennelle sijalle nousivat itkevä, ihastunut ja suuteleva emoji.

Paljastus tapahtui Applen yleiskatsauksesta siitä, kuinka yhtiö kerää anonyymiä tietoa käyttäjiltään. Tieto eniten käytetyistä emojeista voi Verge-sivuston mukaan auttaa yhtiötä suosittelemaan niitä paremmin tulevaisuudessa.

Apple