Ilmavoimat julkaisi sykähdyttävän revontulikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa saatiin eilen ihastella Etelä-Suomea myöden poikkeuksellisen upeista revontulista, joista ikuistetut valokuvat ovat täyttäneet sosiaalisen median kuvapalveluita. Kortensa kekoon kantoi myös Ilmavoimat, joka julkaisi Arto Ukskosken ikuistaman upean valokuvan.

– Lapin lennoston Otava 17 -lentotoimintaharjoituksessa Oulunsalossa päästiin ihailemaan tähtikuvioiden sijaan komeita revontulia. Harjoituksessa lennetään Oulunsalon tukikohdasta Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Joensuuhun ja Kuusamoon rajautuvalle alueelle, Ilmavoimat kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Kuvassa nähdään Ilmavoimien Hornet-hävittäjä HN-424, jonka taustalla loimuavat upeat vihreänsävyiset revontulet. Samalla Ilmavoimat kertoo, että harjoitukset jatkuvat yhä.

– Lentotoimintaa on vielä tänään ja huomenna kello 9–23 välisenä aikana sekä perjantaina kello 9–14. Harjoituksessa lennetään kymmenellä Hornet-monitoimihävittäjällä.