iPhone X herkkä kuin lasinpala – rikkinäisiä näyttöjä esitellään somessa

Digi · Terhi Piiroinen

Uusi iPhone X on kallis älypuhelin, jonka hinta kohoaa Suomessa reilusti yli tuhanteen euroon. Yksi nykykännyköiden suurimmista korjausta vaativista ongelmista on ruudun lasin hajoaminen. Nyt ihmiset ovat onnistuneet rikkomaan kalliita iPhone X -puhelimiaan.

Apple on saanut runsaasti pyyhkeitä julkaistuaan uuden iPhone X -mallinsa. Monet teknologiafanit ovat tyrmänneet uudet älypuhelimet lähinnä siksi, että ne eivät tarjoa yhtäkään mullistavaa ominaisuutta. Silti puhelimet maksavat Suomessa 1.179 – 1.349 euroa.

Veikkaamme, että ketutus on siinä vaiheessa järjettömän suuri, kun onnistuu rikkomaan tuliterän iPhone X -puhelimen näytön. Koska puhelimen tausta on myös lasia, tuhoutuu se iskuista helposti. Twitteriin on jaettu lukuisia kokemuksia rikki menneistä iPhone X -puhelimista, vaikka se tuli myyntiin vasta muutama päivä sitten. Mikäli on varaa ostaa tonnin puhelin, luulisi että on varaa hankkia siihen myös asianmukainen suojakotelo.