Komein rikollinen oli työtä vieroksuva vätys – sitten sai mallisopimuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyisin rikkaan perijättären kainalossa viihtyvä maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu malli Jeremy Meeks nousi koko maailman tietoisuuteen, kun miehen pidätyskuva levisi viraalina netissä. Mies solmi rahakkaan sopimuksen mallitoimiston kanssa vankilasta vapauduttuaan.

Miehen elo ei kuitenkaan aina ole ollut yhtä loisteliasta. Kesällä vaimonsa Melissa Meeksin ja kaksi lasta jättänyt mies seurustelee nykyisin Topshop-perijättären Chloe Greenin kanssa. Aikoinaan Meeks eli täysin vaimonsa tienaamien rahojen varassa. Petetty Melissa Meeks on tilittänyt katkeria kokemuksiaan viime päivinä RadarOnlinelle.

Naisen mukaan Jeremy Meeks oli työskennellyt heidän kymmenen vuotta kestäneen yhdessäolonsa aikana vain kahdeksan kuukauden ajan. Loput ajastaan hän oli viettänyt tavallista perhe-elämää vaimonsa elättämänä. Jeremy Meeks oli pettänyt Chloe Greenia kesällä harrastamalla vielä kerran seksiä ex-vaimonsa kanssa ennen eroa. Melissa Meeks sai samoihin aikoihin keskenmenon.