Luksusristeilijä Virgin Voyages on K18 – matkustajiksi otetaan vain aikuisia

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina lanseerattu useita lomakohteita, jotka eivät hyväksy lainkaan lapsia asiakkaikseen. Nyt sama kehitys on alkamassa myös merillä, sillä yritysjätti Virgin on lanseerannut uuden Virgin Voyages -risteilykonseptin, jonne lapsilla ei ole pääsyä.

Virgin Voyages tarjoaa nimittäin aikuisille risteilyjä, joilla lapset eivät huuda, juokse ja metelöi, koska niitä ei ole laivassa mukana. Lapseton risteily voi olla ensiluokkainen kokemus esimerkiksi lapsiperheen ruuhkavuosia elävälle pariskunnalle, joka saa viimein hieman omaa aikaansa yhdessä.

Tiistaina Italiassa sijaitsevalla Fincantierin telakalla paljastettu konsepti on saanut ympäri maailmaa innostuneen vastaanoton. Alukseen mahtuu 2.860 matkustajaa, joiden ikäraja tulee olemaan 18 vuotta. Yhteensä aluksia on rakenteilla kolme, joista ensimmäisen on määrä valmistua vuonna 2020. Ensimmäinen aluksista alkaa risteillä Miamista.