Miehen uskottomuus paljastui lennolla – matkustajakone joutui tekemään hätälaskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentomatkailu voi olla hankalaa, jos matkustajan tunnelma on jostain syystä heikko, ja hänen tekisi mieli päästä pois yli 10 kilometrin korkeudessa lentävästä metalliputkilosta. Nyt uskottomuuden paljastuminen on johtanut pakkolaskuun matkalla Indonesiaan.

Qatarin Dohasta Balille matkalla olleella Qatar Airwaysin lennolla syntyi odottamaton tilanne, kun matkustajana mukana olleelle naiselle selvisi, että hänen miehensä oli ollut uskoton. Vaimo oli ryhtynyt lennon aikana selailemaan miehensä kännykkää, ja löytänyt sieltä todisteita uskottomuudesta, The Times of India -lehti raportoi.

Juovuksissa ollut nainen oli saanut kännykän auki käyttämällä sen sormenjälkitunnistimessa vieressä nukkuneen miehensä sormea. päihtynyt nainen oli uskottomuuden paljastumisen jälkeen saanut raivokohtauksen, jota henkilökunta ei saanut rauhoitettua. Lopulta lentokapteeni teki päätöksen hätälaskusta Intian Chennain lentokentälle. Koko lapsiperhe poistettiin siellä lennolta. Perhe palasi toisella lennolla takaisin kotiin.