Olivia Culpon tyyli ihastuttaa – tässäkö talven trendsetteri?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

25-vuotias Olivia Culpo nähtiin New Yorkissa järjestetyssä Stella Artoisin tapahtumassa. Naisella oli yllään mustat polvien yli ulottuvat saappaat ja rento raidallinen villapaita, joka onnistui juuri ja juuri peittämään naisen takapuolen.

Merimieshenkisen tyylin kruunasi raidallisen paidan lisäksi punainen hattu. Olivia Culpo yhdisti asuunsa maltillisesti tämän hetken suosituinta muotiväriä laittaessaan punaisen hatun lisäksi punaista huulipunaa ja näyttävät punaiset korvakorut.

Splash
Splash
Splash
Splash