Aussimalli pokasi Paris Jacksonin – kaksikko viihtyi hyvin yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Michael Jacksonin tytär Paris lennätettiin juuri Australiaan Melbourne Cup -ravien kansainvälisenä vieraana. Tähti oli saanut vierailun jälkeen moitteita siitä, että 100.000 dollarin palkkiosta huolimatta hän oli laiminlyönyt velvollisuuksiaan ja vältellyt toimittajia.

Nyt on käynyt ilmi, että naisella oli ollut raveissa ilmeisesti parempaa tekemistä. Paris oli herättänyt tapahtumassa paikallisen australialaiskomistuksen huomion. 19-vuotias tähti oli viettänyt suurimman osan ajastaan tapahtumassa Tyler Green -nimisen miesmallin kanssa. Kaksikko oli ilmeisesti istunut aluksi katsomossa sattumalta vieretysten, jolloin he olivat alkaneet juttelemaan.

Paris Jacksonista ja Tyler Greenista otetut kuvat paljastavat, että australialaisnuorukainen onnistui hurmaamaan tähden. Pari vietti tiiviisti aikaa yhdessä koko tapahtuman ajan ja lopulta he päätyivät aitioon juttelemaan melko läheisissä tunnelmissa. Jackson ja Green poistuivat paikalta yhdessä neitokaisen vetäessä miehen hänen kanssaan autoon.

Splash
Splash
Splash
Splash

A post shared by Tyler Green (@tylergreen23) on

Happy Easter y'all Photo cred : @cejgh

A post shared by Tyler Green (@tylergreen23) on