Vauva näki ramen-keiton – reaktio kiteyttää innon

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hauska video, jossa vauva maistoi ensimmäistä kertaa pekonia ja rakastui siihen heti. Lapsilla näyttäisi jo hyvin pienenä kehittyvän samanlainen himo rasvaisiin ja suolaisiin ruokiin kuin aikuisilla, vaikka niitä ei lapsille niin usein annetakaan.

Nyt videolla nähdään todella hellyttävä tapaus, kun pieni tyttö näyttäisi olevan todella innoissaan eteen tuodusta nuudeliannoksesta. Tyttö katselee innoissaan isoa kulhoa, joka on pullollaan herkullista japanilaista ramen-keittoa.

Aiemmin Fiona-nimisestä tytöstä levisi verkossa hauska video, jossa hän ei pystynyt peittelemään innostustaan friteeratun kanan edessä. Ilmeisesti innostus ei rajoitu pelkkään kanaan vaan tytölle kelpaa myös moni muukin vanhempien tarjoama herkkuruoka kuten japanilainen nuudelikeitto.