Britney Spearsin maalaus myytiin 10 000 dollarilla – rahat tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears tunnetaan parhaiten musiikkiurastaan, mutta vapaa-ajallaan tähti harrastaa myös maalaamista. Nyt 35-vuotias laulaja on myynyt työnsä jättihintaan. Spearsin kukkia esittämä vesivärityö huutokaupattiin Las Vegasin The Venetian -hotellissa järjestetyssä Vegas Cares -tilaisuudessa.

Page Six -sivuston mukaan maalauksen osti viihdetoimittaja Robin Leach 10.000 dollarin hintaan. Huutokaupassa kerätyt rahat lahjoitetaan Las Vegasin taannoisen joukkosurman uhreille.

Poptähti jakoi Instagram-tilillään lyhyen videon, jossa hän maalaa vesivärityötään Mozartin musiikin soidessa taustalla. Sen perusteella Spearsin ei kannata jättää leipätyötään alkaakseen taidemaalariksi, mutta tässä tapauksessa tärkeintä lienee rahojen päätyminen hyvään tarkoitukseen.

 

Sometimes you just gotta play!!!!!! 🤓😜💋💅🏻👩‍🎨🎨👯👗👛👒👠🦄🦋🐠🌹💥💥

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on