Kelpaako aamiainen Tiffanylla? Nyt se on oikeasti mahdollista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ihastuttavan Audrey Hepburnin tähdittämä vuonna 1961 ilmestynyt elokuva Aamiainen Tiffanylla kertoo New Yorkiin muuttaneesta naisesta. Hänen päämääränään on päästä rikkaisiin naimisiin. Nyt vuodesta 1940 saakka New Yorkin Manhattanilla sijainnut koruliike Tiffany & Co. avaa oman kahvilan.

Mikäli on unelmoinut manhattanilaisesta aamiaisesta ylelliseen tyyliin, voi seuraavalla Amerikan reissulla suunnata legendaarisen Tiffany & Co. kultasepänliikkeen tiloihin avattuun Tiffany Blue Box -kahvilaan. Mintun väriin taittuva sininen kahvila on kuin amerikkalaisen unelman tyyssija. Kahvilassa tarjoillaan klassisia amerikkalaisannoksia eleganttiin tyyliin, Vanity Fair uutisoi.

Tiffanyn liike on sijainnut sen perustamisesta saakka Fifth Avenuen ja 57th Streetin kulmassa New Yorkin Manhattanilla. Kahvila on rakennuksen neljännessä kerroksessa ja siitä avautuvat kauniit Central Parkin maisemat. Paikka kannattaa ehdottomasti lisätä to-do -listalle seuraavan New Yorkin matkan yhteydessä. Helsingistä pääsee New Yorkiin suoralla lennolla yhdeksässä tunnissa, eli Atlantin ylittäminen kestää ainoastaan yhden työpäivän verran.

https://www.instagram.com/p/BbQu4IgjHyq/?tagged=blueboxcafe

https://www.instagram.com/p/BbQKPLalq8h/?tagged=blueboxcafe

https://www.instagram.com/p/BbQQdlSFVy3/?tagged=blueboxcafe