Kelpaako aamiainen Tiffanylla? Nyt se on oikeasti mahdollista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ihastuttavan Audrey Hepburnin tähdittämä vuonna 1961 ilmestynyt elokuva Aamiainen Tiffanylla kertoo New Yorkiin muuttaneesta naisesta. Hänen päämääränään on päästä rikkaisiin naimisiin. Nyt vuodesta 1940 saakka New Yorkin Manhattanilla sijainnut koruliike Tiffany & Co. avaa oman kahvilan.

Mikäli on unelmoinut manhattanilaisesta aamiaisesta ylelliseen tyyliin, voi seuraavalla Amerikan reissulla suunnata legendaarisen Tiffany & Co. kultasepänliikkeen tiloihin avattuun Tiffany Blue Box -kahvilaan. Mintun väriin taittuva sininen kahvila on kuin amerikkalaisen unelman tyyssija. Kahvilassa tarjoillaan klassisia amerikkalaisannoksia eleganttiin tyyliin, Vanity Fair uutisoi.

Tiffanyn liike on sijainnut sen perustamisesta saakka Fifth Avenuen ja 57th Streetin kulmassa New Yorkin Manhattanilla. Kahvila on rakennuksen neljännessä kerroksessa ja siitä avautuvat kauniit Central Parkin maisemat. Paikka kannattaa ehdottomasti lisätä to-do -listalle seuraavan New Yorkin matkan yhteydessä. Helsingistä pääsee New Yorkiin suoralla lennolla yhdeksässä tunnissa, eli Atlantin ylittäminen kestää ainoastaan yhden työpäivän verran.

Private cafe tasting and press launch party for the books ✔️✔️ #blueboxcafe #tiffanyeveryday

A post shared by Jenny제니 (@jnykwon) on

Tiffany & Co. Is Opening a Blue Box Café at Its Flagship Store 💙 Now you can literally have breakfast at Tiffany's. Starting this Friday, modern-day Holly Golightlys will no longer have to settle for a to-go croissant and coffee on the sidewalk; they'll be able to enjoy breakfast—and other meals—right inside Tiffany's. Tiffany & Co. is opening a Blue Box Café in its NYC flagship on November 10. The chic new eatery will live on the building's fourth floor, which also houses the brand's new luxury home and accessories collection, baby boutique, assortment of vintage books, and sterling silver goods. What the compact café lacks in space, it makes up for in Tiffany-esque sophistication. The brand's signature turquoise appears on the furniture, tableware, and walls (even on the amazonite stone panels). In lieu of traditional hanging art, mini display windows serve clever décor. Plus, there's a clear view of Central Park outside. Tiffany & Co. is located at 727 5th Ave, New York, NY 10022. The Blue Box Café will operate during the store's regular working hours. #blondeBLAKE #REGHANBLAKE #tiffanyandco #tiffanyblue #nyc #newyork #flagship #store #blueboxcafe #friday #november10 #breakfast #lunch #restaurant #chic #eatery #homedecor #interiorstyling #decor #centralpark #fashion #style #anoccasionforeveryoutfit #allthingsbeautifulandinteresting

A post shared by blondeBLAKE (@reghanblake) on