Näyttelijä kuuli oman nimensä hittibiisissä – reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2014 Mark Ronson ja Bruno Mars julkaisivat Uptown Funk -nimisen hyväntuulisen kappaleen, joka nousi nopeasti kansainväliseksi superhitiksi. Luultavasti suurin osa ihmisistä tunnistaa kappaleen jo sen ensimmäisistä tahdeista, jotka tempaisevat heti mukaansa.

Kappale soi julkaisun aikoihin kaikkialla eikä siltä pystynyt välttymään. Näin ollen näyttelijä Michelle Pfeifferin korviin kantautui nopeasti tieto siitä, että hänen nimensä mainitaan heti kappaleen alussa. Bruno Mars laulaa ensimmäisten sanojen joukossa: ”Michelle Pfeiffer, that white gold”.

Kappaleessa mies vertaa näyttelijää valkoiseen kultaan, mikä on ollut naiselle suuri kohteliaisuus. Hän on kuitenkin joutunut monesti kappaleen vuoksi kiusallisiin tilanteisiin, kun Uptown Funk on alkanut soimaan esimerkiksi ryhmäliikuntatunneilla tai autossa, jossa on ollut muitakin matkustajia.