Paris Hilton palaa artistiksi – julkaisee uuden levyn!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton on jälleen aikeissa mullistaa musiikkimaailman. Hotelliperijä ja liikenainen suunnittelee nimittäin julkaisevansa lähitulevaisuudessa uuden levyn.

Hilton paljastaa Time-lehden haastettalussa valmistautuvansa toisen albumin julkaisuun. Tähden mukaan uusi materiaali tulee edustamaan deep house, techno ja electro-pop -tyylilajeja, mainiten vaikutteikseen Madonnan, Katy Perryn, DJ Chuckien sekä Michael Jacksonin.

Albumi tulee olemaan Paris Hiltonin ensimmäinen yli kymmeneen vuoteen. Vuonna 2006 julkaistun Paris-levyn reggae-vaikutteinen kappale Stars are Blind nousi parhaimmillaan Suomen singlelistan sijalle 6.

36-vuotias tähti on viime vuosina kierrellyt maailmaa myös DJ-keikkojen merkeissä. Hilton onkin ollut tuttu näky esimerkiksi Ibizan klubeilla.