Rita Ora on hohtavan seksikäs – näky kuin Bond-elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia. Viime aikoina Rita on ottanut askeleen malliuran suuntaan.

Nyt Rita nähdään jälleen poseeraamassa mallina, kun vuorossa on italialaisen alusvaatemerkki Tezenisin uudet uikkarit. Kullanhohtoinen uima-asu sopii Oralle täydellisesti, ja saa hänet näyttämään Bond-elokuvan kultamaalilla peitetyltä viettelijättäreltä.

Äskettäin The GQ Men of the Year Awards -gaalassa Lontoossa Rita Oran asuvalinta oli melko riskialtis. Naisen pakara oli nimittäin vilahtaa, kun nainen nousi autosta. Ora piti lisäksi jakustaan kiinni, että se ei paljastaisi hänen rintojaan. Tuoreet mallikuvat paljastavat kuitenkin merkittävästi enemmän paljasta pintaa.

Splash
Splash
Splash