Tesla-insinööri kehitti krapulalääkkeen – muodostui heti hitiksi!

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Automaailman muuttaneelle Tesla-yhtiölle työskennellyt insinööri Sisun Lee ryhtyi taannoin kehittämään jotain aivan muuta kuin mitä hänen työnantajansa toimialaan kuuluu. Hän nimittäin alkoi kehittää omaa krapulalääkettään korealaisten vastineiden pohjalta.

26-vuotias korealaistaustainen Lee huomasi koreassa juhliessaan, että siellä krapula vältetään erityisellä krapulalääkkeellä. Lopulta hän päätti ottaa oman juoman kehittämisen myötä lopputilin Teslalta ja perusti heinäkuussa 2017 yrityksen, joka tuottaa nyt Morning Recovery -nimistä krapulajuomaa, Business Insider uutisoi.

Yhdysvalloissa ei ollut vielä markkinoilla vastaavaa tuotetta, joten Lee näki sille selvän markkinaraon. Ensin hän aikoi tuoda juomia maahan, mutta lopulta järkevintä oli kehittää oma yhdysvaltalainen versio. Tuotteelle on haettu FDA-viranomaisten hyväksyntää, ja alustavasti tuotteelle on annettu virastossa vihreää valoa. Juoman salainen ainesosa on kemiallinen yhdiste DHM, eli dihydromyricetin. Lisäksi juomassa on runsaasti vitamiineja.