Valvontakamera paljasti pikkupojan hyvän teon – täytti Halloween-karkkikulhon omistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa vietettiin viikonloppuna Halloweenia, jolloin naamioidut lapset lähtevät usein kiertämään taloja ovelta ovelle ja keräämään taloista makeisia pussiinsa. Eräs lapsiperhe jätti makeisia kulhoon ovelleen, kun he lähtivät itse kiertämään taloja. Seuraus sulattaa nyt sydämiä ympäri maailmaa.

Perheen palatessa kotiinsa kulho oli odotetusti tyhjä. Perheen äiti varmisti valvontakamerasta, ettei makeisia ollut vienyt yksi henkilö, ja huomasi pian todellisen jymy-yllätyksen. Hän nimittäin huomasi lapsijoukon vievän viimeiset makeiset kulhosta, mutta sitten viimeiseksi jäänyt lapsi teki jotain mitä perheenäiti ei osannut odottaa.

Poika nimittäin huomasi tyhjän kulhon ja päätti jakaa muille lapsille omistaan. Hän kaivoi pussistaan kourallisen makeisia ja jätti ne kulhoon, jotta muut lapset saisivat iloita löytämistään makeisista. Pojan henkilöllisyys ei ole vielä tiedossa.