Viinipullo suojaan lukolla – koodi estää muita juomasta

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Laadukas viini, viski tai vodka voivat olla baarikaapissa säilytettäviä aarteita, joita on tarkoitus nauttia vain spesiaalitilanteissa. Tällöin haluaa varmistaa, että kukaan ei kajoa juomaan ilman lupaa. Olipa kyseessä sitten alkoholia varasteleva teini, ajattelematon aviomies tai känniä havitteleva kämppis.

Amazon-verkkokaupassa on myynnissä alle kymmenellä eurolla tilattava pullolukko, joka suojelee kallisarvoista juomaa nerokkaalla tavalla. Sen lisäksi, että lukko toimii pullonkorkkina, voi sen avulla estää juoman varastamisen parempiin suihin. Lukkoon voi asentaa oman kolmenumeroisen koodin.

Lukollinen korkki on ilmatiivis. Tuote sopii lahjaksi henkilölle, joka osaa arvostaa laadukkaita juomia. Valitettavasti Amazon-verkkokauppa ei toimita korkkeja Suomeen tällä hetkellä, mutta toivomme, että samanlaisia pullolukkoja saisi pian ostettua myös kotimaamme verkkokaupoista.

Amazon