Demi Lovato seksiä tihkuva poliisi – rohkea asu nettikuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween on varsinkin monille amerikkalaisille lapsille hauskaa aikaa, koska he saavat pukeutua haluamakseen hahmoksi ja lähteä naapurustoon ystäviensä tai perheensä kanssa karkkikierrokselle. Lasten lisäksi myös monet aikuiset juhlivat halloweenia ja järjestävät omia naamiaisia.

Lapset puetaan naamiaisia varten aina pelottaviin, suloisiin ja hauskoihin asuihin. Aikuisille ja etenkin naisille naamiaiset ovat kuitenkin hyvä syy pukeutua todella näyttävästi ja seksikkäästi. Laulaja Demi Lovato päätti tänä halloweenina pukeutua tuhmaksi poliisiksi.

25-vuotias Demi Lovato pukeutui todella seksikkääksi poliisiksi. Hänellä oli yllään nahkainen pitkähihainen body, joka nosti poven ylös ja paljasti naisen pyöreän takapuolenkin. Nainen oli viimeistellyt asun näyttävällä poliisihatulla, verkkosukkahousuilla ja korkeilla nilkkureilla.

Protect and serve 👮🏻‍♀️😜 Happy Halloween 🎃

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Watchu gon do when they come for you?

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

👮🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Last one from last night I️ promise 😝👮🏻‍♀️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on