Mikä kaula-aukko! Demi Rosen näyttävät kurvit pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen ja paparazzien tähtäimiin.

Nyt Demi Rose on kuvattu, kun hän oli saapumassa Madison Launch Party -tilaisuuteen. Hän oli pukeutunut melko paljastavaan harsomaiseen mustaan asuun, jonka kaula-aukko ei takuulla jäänyt keneltään juhlavieraalta huomaamatta.

22-vuotias Demi Rose Mawby on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash