Drake haluaa Harry Potter -kirjan ensipainoksen – hinta 138 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanaladalainen räppäri Drake on paljastanut olevansa suuri Harry Potter -fani. Mies kertoo olevansa valmis sijoittamaan suuria summia, jotta hän saisi käsiinsä kirjasarjan ensimmäisen osan ensipainoksen.

Drake kertoo metsästäneensä J.K. Rowlingin Harry Potter ja viisasten kivi -kirjan ensimmäistä painosta jo neljän vuoden ajan. Nyt kirja olisi myynnissä 160.000 dollarin, eli noin 138.000 euron hintaan. Tähti harkitsee sen ostamista lähestyvään syntymäpäiväänsä vedoten.

– Kyllä, olen lukenut ne kaikki, Drake paljasti The Hollywood Reporter -lehdelle.

– Minun pitäisi hankkia se. Syntymäpäiväni lähestyy. Ehkä ostan sen itselleni lahjaksi, räppäri jatkoi.

Drake paljasti taannoin myös keräilevänsä Hermes Birkin -luksuskäsilaukkuja. Tähden mukaan tarkoituksena olisi, että hän luovuttaisi ne tulevaisuudessa tulevalle vaimolleen.