Emily Ratajkowski ei peitellyt mitään – tyylikäs nakukuva julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollwoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että naisella riittää paljon töitä muotialalla. 26-vuotias kaunotar tarjoilee silmänruokaa omassa sosiaalisessa mediassaan seuraajilleen lähes päivittäin.

Emily Ratajkowski julkaisee usein itsestään Instagramissa todella vietteleviä kuvia. Nyt nainen julkaisi valokuvaajakonkari Patrick Demarchelierin ottaman kuvan, jossa neitokainen poseeraa pöydän kulmaan nojaten ilman yhtä ainutta vaatekappaletta yllään.

Tyylikäs otos on samaan aikaan sekä herkkä että seksikäs. Nainen näyttää olevansa kuin kotonaan rohkeassa kuvassa, mikä ei olekaan ihme, koska nainen on upean vartalonsa vuoksi tottunutkin poseeraamaan usein todella vähäpukeisena.

Back shooting with the king today @patrickdemarchelier 🖤

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on