Kevin Spacey poistettiin jo valmiista elokuvasta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin kuukauden päästä ensi-iltansa saava rikoselokuva All the Money in the World on kuuluisan ohjaajan Ridley Scottin viimeisin valkokankaalle ilmestyvä työ. Kevin Spacey oli yksi elokuvan päänäyttelijöistä, mutta seksiskandaali oli liikaa tuotantoryhmälle.

Nyt elokuvan työryhmä on erikoisen tilanteen edessä, sillä kaikki Kevin Spaceyn esittämät kohtaukset tullaan kuvaamaan uudestaan. Spacey on korvattu näyttelijä 87-vuotiaalla Christopher Plummerilla. Plummer esittää elokuvassa amerikkalaista liikemies ja ölymiljardööri Jean Paul Gettya.

Deadlinen mukaan Ridley Scott aikoo pitää alkuperäisestä elokuvan ilmestymispäivästä kiinni, joka on 22. joulukuuta. Kaikki Spaceyn esittämät kohtaukset kuvataan ja editoidaan uudestaan. Alkuperäisten kohtausten kuvaaminen kesti noin 10 päivää, joten tuotantoryhmällä tulee todellinen kiire saada elokuva editointipöydältä elokuvateattereihin alkuperäisessä aikataulussa.

Elokuvan päärooleissa nähdään myös Mark Wahlberg ja Michelle Williams, jotka osallistuvat osaltaan uusiin kuvauksiin Plummerin kanssa. Joidenkin lähteiden mukaan Christopher Plummer olisi ollut Ridley Scottin alkuperäinen valinta rooliin, mutta tuotantoryhmä halusi nimekkäämmän Kevin Spaceyn elokuvaan.