Kevin Spaceyn maine tuhoutui – kirjautui seksiaddiktien klinikalle hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joukko miehiä on astunut median eteen kertoakseen näyttelijä Kevin Spaceyn ahdistelleen heitä. Aluksi House of Cardsin tähtinäyttelijä pahoitteli asiaa, vaikka ei tunnustanutkaan muistavansa tapahtumia. Nyt hän on hakenut apua seksiaddiktien hoitoon erikoistuneelta klinikalta.

Kevin Spacey on kirjautunut hiljattain sisään saman arizonalaiseen hoitolaitokseen kuin seksiskandaaleissa niin ikään ryvettynyt ohjaaja Harvey Weinstein. Seksiaddikteja hoitava The Meadows -klinikka veloittaa 36.000 dollaria kuukaudessa. Myös golfari Tiger Woods on käynyt samassa hoitolaitoksessa aikoinaan, RadarOnline uutisoi.

Kevin Spaceyn ympärillä pyörivä seksikohu käynnistyi, kun näyttelijä Anthony Rapp on kertoi joutuneensa 14-vuotiaana American Beauty -elokuvan näyttelijän seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Välikohtaus on tapahtunut vuonna 1986 New Yorkissa, Kevin Spaceyn silloisessa asunnossa Manhattanilla. Netflix ilmoitti päivää myöhemmin katkaisevansa kaikki välit Kevin Spaceyyn ja lopettavansa suositun House of Cards -sarjan.