Khloe viidennellä kuulla raskaana? Hoikka vartalo sai fanit hämilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on yhdysvaltalaismedioiden mukaan nyt viidennellä kuulla raskaana. Esikoistaan koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa odottava kaunotar ei kuitenkaan itse ole vielä vahvistanut tietoa.

33-vuotias Khloe on raskaushuhujen keskellä piilotellut vatsaansa suurilla takeilla ja isoilla paidoilla. Nyt Khloe kuitenkin julkaisi hänen Instagram-kanavallaan uuden videon, jossa nähdään naisen hoikka vartalo uimapuvussa. Videolla nainen esittelee uusia aurinkolasejaan, jotka hän on suunnitellut yhteistyössä Diff Eyewear -aurinkolasimerkin kanssa.

Fanit ovat olleet hämillään uudesta videosta, jossa raskausvatsasta ei ole tietoakaan. Video voi olla lähipäivien aikana kuvattu, mutta naiset ovat myös tunnettuja siitä, että he julkaisevat toisinaan sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, jotka on otettu heistä jo kuukausia aiemmin.