Kim Kardashian kuin ilmetty Cher – naamiaisasu oli täydellinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on luonut itselleen vuosien saatossa kehittyneen tyylin, josta moni on pitänyt niin paljon, että on alkanut kopioimaan sitä. Kardashian on paljastanut, että hän itse ottaa jatkuvasti mallia omasta tyyli-ikonistaan, joka on laulaja Cher.

Kim Kardashian on kuvattu hetki sitten Harper’s Bazaar Arabia -lehden kuvauksissa tyylissä, jonka inspiraationa laulaja Cheristä otetut vanhat kuvat ovat toimineet. Nyt Kardashian päätti jälleen pukeutua Cheriksi Halloweenina. Vaatteet, meikki ja hiukset loivat niin eheän kokonaisuuden, että naamiaisasu ei jättänyt juuri arvailuille sijaa.

Cher on aiemmin kertonut huomanneensa Kardashianin kopioineen hänen vanhan hiustyylinsä, jota nainen pitää hyvänä asiana. Cherin mielestä mustat suorat ja pitkät hiukset sopivat myös Kim Kardashianille upeasti. Naamiaisasusta päätellen koko Cherin tyyli istuu myös Kardashianille ja saa naisen jopa näyttämään laulajalta itseltään.

Cher

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on