Mariah Careyn ura kriisissä – erotti managerin poikaystävän käskystä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmilla supertähdillä on ympärillään uskollinen tiimi, joka on työskennellyt julkkisten kanssa heidän uransa alusta saakka. Nyt maailmankuulu popdiiva Mariah Carey hätkähdytti erottaessaan hänen ydintiimiinsä vuosien ajan kuuluneen managerin Stella Bulochnikovin.

48-vuotiaan laulajatähden lähipiiri on Daily Mail -sivuston mukaan huolissaan siitä miten naisen uusi 34-vuotias poikaystävä Bryan Tanaka on alkanut vähitellen laittamaan naisen elämää uuteen uskoon. Nuori taustatanssija uskoo pystyvänsä manageroimaan megaluokan tähteä, mutta on naisen ystävien mukaan vaikuttanut jo moniin vääriin päätöksiin.

Bryan Tanakan kerrotaan olevan myös Stella Bulochnikovin erottamisen taustalla. Mariah Carey on ystävien mukaan Tanakaan niin rakastunut, että hän uskoo kaiken mitä mies sanoo ja on hänen lähellään kuin pieni koulutyttö, mikä voi vielä koitua naisen uran kohtaloksi.

Splash
Splash