Marriott-hotelliketju Suomeen – ensimmäinen hotelli Tampereelle

Matkailu · Stara.fi

Kansainvälinen hotelliketju Marriott International avaa loppuvuonna 2019 ensimmäisen Suomen hotellinsa Tampereelle, Tampere-talon yhteyteen. Hotelli on osa Courtyard by Marriott -hotellibrändiä, joka on suunnattu moderneille liikematkustajille ja perheille.

– Marriott Internationalille on tärkeää kasvattaa läsnäoloaan Pohjoismaissa ja etenkin Suomessa. Tampere on yksi maan keskeisimpiä kaupunkeja. Se on kasvava ja eloisa paikka, jonka monet kehityshankkeet lupaavat kaupungille kiinnostavaa tulevaisuutta, Marriottin kehitysjohtaja Tuomas Laakso kertoo.

Tampereen Courtyard by Marriott -hotelliin tulee 11 maanpäällistä kerrosta ja 229 hotellihuonetta. Hotellista rakennetaan yhdyskäytävä Tampere-talon aulaan, ja parhaillaan selvitetään myös mahdollisuutta rakentaa tunneliyhteys hotellista Tampereen yliopiston kampukselle.

Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas korostaa, että hotelli parantaa entisestään kokous- ja kongressivieraiden kokonaisvaltaista palvelua sekä lisää Pohjoismaiden suurimman kulttuuri- ja kongressikeskuksen vetovoimaa.

– Tampere-talo, Muumimuseo ja Tampere Filharmonia houkuttelevat satojatuhansia ihmisiä taloomme vuosittain, ja nyt maailman suurimman hotelliketjun saapuminen tämän kokonaisuutemme jatkeeksi tuntuu todelliselta lottovoitolta. Pystymme vastedes isännöimään esimerkiksi suuria kansainvälisiä kongresseja aivan uudella tavalla, Ahokas kommentoi.