Megan Fox paljastelee alusvaatekuvassa – seksikkäimmän titteli takaisin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut viime vuosina harvinainen näky valkokankaalla. Lähinnä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin ja perhe-elämään keskittynyt näyttelijä on tehnyt viime viikkoina paluuta julkisuuteen näyttävänä alusvaatemallina.

Megan Fox on tehnyt yhteystyötä Fredericks of Hollywoodin kanssa, ja on nykyään myös yhtiön pääosakas. Aiemmasta naisen kanssa suunnitelemasta alusvaatekampanjoista on nähty jo useita seksikkäitä kuvia ja videoita, ja yhteistyölle on luvassa jatkoa.

Megan Fox julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa upeassa valkoisessa alusasussa. Kuvan myötä nainen halusi antaa seuraajilleen hieman esimakua tulevasta mallistosta, jossa näyttäisi olevan romanttista pitsiä ja vaaleita sävyjä.

At it again. Sneak peak, coming soon- just in time for festival season. @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on