Kurvikas Nicole Scherzinger kuin silmäkarkki – Pussycat Doll ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Viime päivinä Nicole on kuvattu useita kertoja Halloween-juhlissa, mutta nyt vuorostaan hieman toisenlaisissa merkeissä.

Nicole Scherzinger ikuistettiin eilen, kun hän oli saapumassa Lontoon Palladiumissa järjestettyyn ITV-gaalaan. Usein rohkeissa ja paljastavissa asuissa nähty popkaunotar oli tällä kertaa pukenut ylleen värikkään vaaleanpunaisen ja violetin värisen asukokonaisuuden, joka päästi kuitenkin hänen kurvikkaan vartalonsa oikeuksiinsa.

Taannoin Nicole Scherzinger näytti The Real Daytime -ohjelman vieraana, että hän osaa imitoida monien tunnettujen naistähtien lauluääniä todella osuvasti. Ohjelman juontajat olivat kuulleet naisen imitointitaidoista, ja Scherzinger suostui imitoimaan muun muassa Alanis Morissettea, Shakiraa ja Britney Spearsia laulamalla eri kappaleita.

Splash
Splash
Splash