Rita Oran näyttävä tyyli – lasketteluasu on nyt trendikäs?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia.

Rita Ora on totuttu näkemään hyvin näyttävissä asuissa, joissa nainen vilauttelee yleensä runsaasti paljasta pintaa. Tällä kerralla hän pukeutui kuitenkin todella peittävään valkoiseen asukokonaisuuteen, joka muistutti lasketteluasua.

Naisen yllä nähtiin erikoinen asu, joka näytti koostuvan valkoisista lasketteluhousujen tyylisistä leveälahkeisista housuista, muhkeasta pilottitakista ja valkoisesta villapaidasta. Nainen kruunasi tyylin näyttävän tummalla iltameikillä ja korkeilla koroilla, jotka nostivat asun heti laskettelukeskuksista kaupungille soveltuvan.

Splash
Splash
Splash
Splash