Sampo Kaulaselta koskettava some-päivitys: ”Aina ei kaikki suju”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on monille tuttu henkilö sekä sosiaalisesta mediasta että myös televisiosta. Julkisuudessa Kaulanen nähdään yleensä lupsakkana ja iloisena herrana, mutta jokaisessa ihmisessä on myös toinen puoli.

Hetki sitten Sampo Kaulanen julkaisi Jounin Kaupan Facebook-sivuilla koskettavan päivityksen, josta hän pohtii melko syvällisiä asioita ihmisestä, ihmismielestä ja tunteista

– Elämä on kyllä välillä melkosen yllättävää. On päiviä jolloin kaikki tuntuu täysin kurjalta, turhauttavalta ja ahdistavalta. Silloin on hyvin hankala nähdä valoa tunnelin päässä. Pienetkin vastoinkäymiset tuntuu ylitsepääsemättömiltä. Olen huomannut että aina ei kaikki suju, vaikka kuinka koittaisi positiivisesti ajatella asioista, Sampo Kaulanen aloittaa pitkän viestinsä.

Elämässään myös todella vaikeita tilanteita kokenut Kaulanen pohtii kirjoituksessaan onko ihmisen mahdollista saavuttaa oman mielensä hallinnan avulla onnellisuutta, vai onko kyse kiinni ympäristötekijöistä. Hän itse syytti vaikeista tilanteista pitkään ympäristötekijöitä, kunnes ymmärsi omien päätöstensä johtaneen ongelmiin.

– Veikkaan, että suurin osa tunteista mitä pääni sisällä tunnen on hallittavissa. Ja nämä tunteet mitä tunnen heijastuu kehooni ja sitä myötä vaikuttaa kaikkeen mitä teen. Ihmiset ympärilläkin voivat vaistota, että millä pasaatituulilla ihminen liikkuu, kauppias pohtii.

Kaulanen päätti ryhtyä suhtautumaan asioihin uudella tavalla, ja nyt ongelmat eivät enää tunnu yhtä haastavilta kuin aiemmin. Hän aikoo kehittää mieltään jatkossakin, jotta pystyisi elämään semmoista elämää kuin itse haluaa. Osin siksi hän päätti tänään jättää Espoon väliin ja suunnata junalla Tampereelle.