Suomalaisvideo leviää maailmalla! Suuri kaivinkone putosi risteykseen

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan viikoittain koostevideoita poikkeuksellisista tapauksista, jotka ovat tallentuneet videolle. Koosteissa nähdään vain harvoin suomalaisia videoita, mutta nyt Staran tarkkasilmäinen lukija bongasi sellaisen eräältä hurjalta koosteelta.

Videolla ajassa 7:10 nähdään Salossa Valtatien ja Meriniitynkadun risteyksessä kuvattu video. Siinä nähdään miten risteykseen saapuu kuorma-auto, jonka lavalla on suurikokoinen kaivinkone. Käännöksen aiheuttaman keskipakoisvoiman ja trailerin kallistumisen johdosta kaivinkone putoaa maahan ja on osua risteyksessä oleviin autoihin.

Koostevideo on julkaistu YouTubessa iCompilation-kanavalla 23. heinäkuuta 2017, mutta alkuperäinen tapaus tallentui videolle toimituksen tietojen mukaan jo marraskuussa 2015. Parhaillaan suomalaisvideo leviää miljoonille katsojille, sillä kooste on katsottu jo yli kahdeksan miljoonaa kertaa.