Chris Brown myy maalaustaan puolella miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähdet ovat yhdistäneet voimansa luonnonkatastrofeista ja joukkoammuskeluista toipuvien ihmisten auttamiseksi. Nyt Chris Brown on järjestänyt taiteilija Karen Bystedtin kanssa huutakaupan eBayhin, jossa myydään kaksikon tekemä Andy Warhol -teos.

Myynnissä oleva taulu yhdistelee valokuvaaja Karen Bystedtin legendaarista otosta sekä räppäri Chris Brownin tekemään maalausta keskenään. Teoksen nimi on Triple Andy Discount. Se on tehty vuonna 2015 ja ollut yksityisomistuksessa tähän saakka.

Taulu kaupataan eniten tarjoavalle ja sen lähtöhintana on 500.000 dollaria. Taulusta saatavat rahat ohjataan suoraan Go Fund Me -sivustolle, jonka avulla autetaan Puerto Ricon hirmumyrskyn aiheuttamia tuhoja, eBayssa kerrotaan.

eBay