Hugh Laurie tylyttää: ”Kevin Spacey on aina ollut kummallinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijä Hugh Laurie tunnetaan etenkin hänen ansioikkaasta roolisuorituksestaan House-sarjassa. Sarjaa on myös ohjannut muutaman jakson verran niin ikään seksiskandaaleissa ryvettynyt ohjaaja Bryan Singer. Bryan Singer on nuoria näyttelijäpoikia hyväksi käyttäneen Kevin Spaceyn hyvä ystävä.

Housea ohjanneen Bryan Singerin ja Kevin Spaceyn ystävyys on aiheuttanut vastenmielisyyttä kuvaustilanteissa pääroolia esittäneelle Hugh Laurielle. Hän kertoo kaksikon kyräilleen lavasteissa keskenään, vaikka Kevin Spaceylla ei ollut edes roolia sarjassa.

Spacey ainoastaan vietti aikaansa ohjaajaystävänsä seurassa. Samalla Laurie kertoo RadarOnlinelle Spacey vikitelleen avoimesti kuvauspaikalla ollutta nuorempaa henkilökuntaa.

Kevin Spaceyn luurangot tulivat ryminällä ulos kaapista, kun näyttelijä Anthony Rapp kertoi miehen käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväksi 80-luvulla. Myös ohjaaja Tony Montana on kertonut Spaceyn kourineen häntä törkeästi haaroista.

Näyttelijä Josh Lucas kertoo Spaceyn lähennelleen häntä 15 vuotta sitten. Kyse ei siis ole yksittäistapauksesta. Kevin Spaceyn ystävää ohjaaja Bryan Singeriä on sen sijaan syytetty alaikäisiin sekaantumisesta lukuisia kertoja hänen uransa aikana.