Jennifer Lawrence haastatteli kadulla itseään – silminnäkijät ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu keskusteluohjelma Jimmy Kimmel on tunnettu hauskoista katuhaastatteluista, joissa studion ulkopuolella kävelevät ohikulkijat yllätetään hauskoilla kysymyksillä. Tällä kerralla näyttelijä Jennifer Lawrence pääsi haastattelemaan ihmisiä, joista moni ei edes tunnistanut naista.

Jennifer Lawrence toimi Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa juontajan sijaisena yhden jakson ajan. Hän päätti toteuttaa katuhaastattelun, jossa hän pyytää ihmisiä nimeämään viisi elokuvaa, joissa hän on näytellyt. Nainen tiesi jo etukäteen, että haastattelusta voi tulla kiusallinen, ja hän oli oikeassa.

Kuten näyttelijä oli arvannut, kysymys oli monille hyvin haastava. Kukaan ei osannut ohjelman omaa Guillermoa lukuunottamatta nimetä viittä elokuvaa, joita nainen on tähdittänyt. Osa ihmisistä ei edes tiennyt kuka Jennifer Lawrence oli. Ne, jotka tiesivät, saivat kuitenkin kokea todella iloisen yllätyksen saadessaan tavata tähden.