Nainen arvosteli ihmeitä tekevän hiuspannan: ”Luulin herääväni supermallina”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneustuotteet antavat mainoksissaan kuluttajille kaikenlaisia lupauksia, joita ne eivät välttämättä pysty lunastamaan. Silti moni haluaa uskoa mainoksiin ja ostaa uutuustuotteet siinä toivossa, että tulee itse näyttämään mainoksen kansikuvamallilta.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun Antoniella on päättänyt arvostella Aurora band -nimisen hiuspannan, jonka avulla naiset pystyvät loihtimaan itselleen täydelliset kiharat yöunien aikana. Rehellisiä ja suorasanaisia arvosteluja tekevä Antoniella ei petä katsojiaan tälläkään kerralla siitä huolimatta, että hän joutuu itse pettymään.

Nainen kiertää ennen nukkumaan menemistä pannan hiuksiinsa. Kun Antoniella herää, panta ei suostukaan lähtemään nätisti hänen hiuksistaan irti. Nainen oli kuvitellut heräävänsä aamulla kuin supermalli, mutta hiukset näyttivätkin lähinnä isolta takkukasalta.

Antonella Reviews The Aurora Band

'I look like f*cking Hagrid!' 😂😂Antonella The Uncensored Reviewer

Publié par UNILAD sur jeudi 9 novembre 2017