Nicki Minaj’n veli tuomittiin lapsen raiskauksesta – jopa elinkautinen mahdollinen

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin taannoin esiintynyt Nicki Minaj on viihdemaailman tämän hetken kuumimpia naispuolisia tähtiä, mutta Nickin veli Jelani Maraj on heittänyt viime aikoina ikävän varjon supertähden uran ylle. Nyt veli on tuomittu vankeuteen poikkeuksellisen traagisesta rikoksesta.

38-vuotias Jelani Maraj on nimittäin todettu tuomioistuimessa syylliseksi 11-vuotiaan tytärpuolensa toistuviin raiskauksiin, jotka tapahtuivat miehen kotona Los Islandilla. Raiskaukset toistuivat jopa neljä kertaa viikossa seitsemän kuukauden ajan, kun tytön äiti oli töissä. Nicki Minaj oli merkitty mahdolliseksi todistajaksi oikeudenkäyntiin, mutta hän ei lopulta todistanut asiassa.

Kun mies on todettu syylliseksi, ryhtyy tuomioistuin seuraavaksi käsittelemään hänelle määrättävän vankeustuomion pituutta. Jelani Maraj voidaan tuomita teostaan jopa elinkautiseen vankeustuomioon. Hänet kuljetettiin oikeudenkäynnistä suoraan vankilaan. Puolustuksen mukaan tytön äiti keksi raiskaussyytökset osana suunnitelmaa kiristää 25 miljoonaa dollaria rahaa poptähti Nickin Minaj’lta.