Perhe yllättyi miehen röyhkeydestä – varasti kaikki Halloween-karkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween on lapsille parasta aikaa, koska silloin saa pukeutua ihailemakseen hirviöksi tai supersankariksi, minkä lisäksi saa syödä makeisia enemmän kuin jaksaisi. Karkkikierros on täynnä todella nopeita toimituksia, joissa lapset kulkevat ovelta ovelle sanoen: ”Karkki tai kepponen”, minkä jälkeen he saavat makeisia mukaansa.

Eräs perhe ei ilmeisesti itse ollut Halloweenin aikaan kotona, mutta he olivat silti halunneet osallistua hauskaan juhlaan. Asukkaat olivat laittaneet etuovensa ulkopuolelle pienen pöydän, jonka päällä oli karkkeja pullollaan oleva sanko. Sangon yllä luki ohje, joka kehotti lapsia ottamaan sangosta kaksi makeista.

Perhe oli myöhemmin nähnyt valvontakamerasta, että kaikki lapset olivat olleet kohteliaita ja noudattaneet tätä sääntöä. Heidän jälkeensä talolle oli kuitenkin saapunut aikuinen mies, joka oli kokenut oikeudekseen varastaa kaikki makeiset omaan pieneen sankoonsa.