Vihdoinkin! Poliisi tutkii Corey Feldmanin pedofiiliväitteitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harva Hollywoodissa vaikuttavista medioista on uutisoinut vuosien varrella lapsinäyttelijänä tunnetuksi tulleen Corey Feldmanin paljastuksia viihdemaailmassa vaikuttavista pedofiileista.

Syynä voi olla se, että lehdet eivät ole uskoneet miehen tarinoihin tai se, että mediaa on yksinkertaisesti kielletty uutisoimasta aiheesta. Nyt asia on noteerattu lähes kaikissa viihdelehdissä.

80-luvulla useissa eri elokuvissa esiintynyt Corey Feldman on hakenut viime aikoina runsaasti julkisuutta pedofiilien paljastamiseksi. Mies kertoo Hollywoodin lapsiringissä olevan vaikutusvaltaisia henkilöitä, jotka tekevät todennäköisesti kaikkensa vaientaakseen totuuden. Feldman on yrittänyt kerätä lahjoituksia pedofiilien nimet paljastavaa elokuvaa varten sekä perhettään suojellakseen.

Nyt hän on käynyt poliisikuulusteluissa asian tiimoilta. Corey Feldman on kertonut Twitterissä, että Los Angelesin poliisivoimat aloittaa vihdoinkin asian virallisen tutkinnan. Mies on käynyt kertomassa pedofiileista ensimmäisen kerran 24 vuotta sitten. Tällöin viranomaiset painoivat asian villaisella.

Nyt 46-vuotias Feldman hehkuttaa, että asioihin on tulossa muutos. Hollywoodin viihdemaailma rypee tällä hetkellä seksiskandaalien kourissa lukuisten näyttelijöiden paljastaneen ohjaajien ja tuottajien harjoittavan seksuaalista hyväksikäyttöä. Feldman toivoo, että hänen henkeään ei uhata tutkinnan aikana.

Corey Feldman on kertonut lasten hyväksikäyttäjistä myös vuonna 2013 ilmestyneessä kirjassaan Coreyography, mutta joutui käyttämään lakiteknillisistä syistä salanimiä.

Hän on listannut, että pelkästään Feldmania ja hänen edesmennyttä ystäväänsä Corey Haimia seksuaalisesti hyväksikäyttäneitä pedofiileja on yhteensä kuusi. Kaksi nimeä on jo paljastettu julkisuuteen, ja he ovat Jon Grissom ja Marty Weiss. Corey Feldmanin puolesta on aloitettu viraalikampanja #IStandWithCorey.