Teinitähti Ariel Winterin rinnat pääosassa – hyväksyikö äiti tämän asun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on joutunut todella usein kommentoimaan ja puolustelemaan asuvalintojaan muiden kritisoidessa hänen pukeutumistaan.

Eilen nuori poptähti kuvattiin osallistumassa LaPalme Magazine Fall Issue Party -tapahtumaan West Hollywoodin Nightingale-yökerhossa. Siellä bileiden keskipisteenä oli samaisen lehden kannessa juuri poseerannut teinitähti, jonka todella rohkea asuvalinta ei välttämättä olisi ollut äidin mieleen.

Winter poseerasi äskettäin LaPalme-lehden kansikuvatyttönä. Winter nähtiin meikattuna vanhaan Hollywood-glamouriin. Kuvauksissa nainen sai ylleen monia erilaisia ja toinen toistaan kauniimpia asuja. Winterin yllä nähtiin muun muassa punainen avonainen mekko, valkoinen shortsihaalari ja upea tumma iltapuku.

Splash
Splash
Splash