Channing Tatum teki ilkeän Halloween-pilan tyttärelleen – itkuhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu amerikkalainen keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel on tehnyt jo vuosia Halloween-tempauksen, jossa vanhempien tulee kuvata videolle lastensa reaktiot kun he kertovat syöneensä kaikki lasten karkit. Nyt myös Channing Tatum ja Pink tekivät samat pilat omille tyttärilleen.

Channing Tatumin vaimo Jenna Dewan on kuvannut videolle tilanteen, jossa mies on kertonut heidän tyttärelleen Everlylle, että hän on syönyt lapsen kaikki Halloween-makeiset. Tyttö uskoi isäänsä ja pahoitti mielensä, minkä jälkeen hän haki äidistään turvaa.

Myös Pinkin aviomies Carey Hart toisti saman pilan heidän tyttärelleen Willowlle. Kuusivuotias tytär huomasi kuitenkin nopeasti, että jekussa on jotakin mätää. Koska isä ei pystynyt vannomaan puhuvansa totta, tytär päätteli, että karkkien syöminen on pelkkää valetta.