Donald Trumpilta hervoton twiitti Kim Jong-unista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on osoittanut ensimmäisen presidenttivuotensa aikana, ettei hän ole niin sanotusti ”penaalin terävin kynä” muun muassa varomattomilla lausunnoillaan ja ilmiselvän harkitsemattomilla Twitter-päivityksillään. Tänään hän julkaisi yhden parhaista.

Sosiaalisessa mediassa nauretaan parhaillaan Donald Trumpin uran ehkä jopa kaikkein tökeröimmälle viestille, jonka hän kirjoitti parhaillaan käynnissä olevalta Aasian kiertueeltaan.

– Miksi Kim Jong-un haukkuisi minua ”vanhaksi”, koska minä en KOSKAAN kutsuisi häntä ”lyhyeksi ja lihavaksi”. No, olen yrittänyt kovasti olla hänen ystävänsä – toivottavasti se jonain päivänä tapahtuu, Donald Trump kirjoitti Twitterissä.

Viestistä on muodostumassa valtaisa nettihitti, sillä siitä tykätty jo yli 300.000 kertaa ja viesti on jaettu edelleen 150.000 kertaa. Määrät nousevat parhaillaan nopeasti. Kommenteissa on muun muassa ihmetelty, etteikö Trump todella tiedä mitä ystävyys tarkoittaa.