Miljoonien ihailema fitness-kaunotar puistossa – herutteli vai treenasi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi.

Nyt Jennifer on ikuistettu puistossa Miami Beachilla. Hän näytti treenaavan, mutta tässä tapauksessa on hieman haasteellista vetää rajaa siihen milloin Jennifer kalastelee vain julkisuutta ja milloin hän aidosti kuntoilee. Tai parhaassa tapauksessa molempia.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash