Kardashianien ohjelmasta poistettu kohtaus verkkoon – näin Instagram-kuva tehdään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkikset tekevät kovaa bisnestä sosiaalisen median kanaviensa avulla. Monet yritykset maksavat miljoonien ihmisten seuraamille tähdille suuria summia siitä, että he esittelevät ja suosittelevat faneilleen yrityksen tuotteita.

Kim Kardashianilla on hänen Instagram-sivustollaan yli 100 miljoonaa seuraajaa, mikä tarkoittaa naiselle noin 500.000 dollarin palkkioita jokaisesta mainoksesta. Nyt Kardashianit-televisiosarjasta poistetussa kohtauksessa käy ilmi, miten mainoskuvat syntyvät.

E! Entertainment -kanava on julkaissut Kardashianit-ohjelmasta poistetun kohtauksen, jossa nähdään miten Kim Kardashian ottaa hänen Instagram-kanavalleen Fit Tea -yrityksen maksaman mainoskuvan uudesta proteiinipirtelöstä.

Videolta käy ilmi, että nainen ei oikeasti pystyisi suosittelemaan tuotetta, koska ei ole ikinä käyttänyt sitä. Kardashian myöntää videolla, että hän ei ole maistanut kyseistä pirtelöä eikä näin ollen tiennyt miten se valmistetaan tai miltä se maistuu. Hän otti kuitenkin sovitun yhteistyön merkeissä hänestä ja tuotteesta kuvan ja jakoi sen faneilleen ylistävien kommenttien kera.